Een healthy lifestyle is a way of life.

Waarom ook niet doortrekken op werkdagen? Voor jezelf en je team.

Als ondernemers zijn wij altijd op zoek naar verbeterpunten om meer uit onszelf te halen. Kleine aanpassingen in dagelijkse gewoontes om verder te kunnen groeien.

We ontdekten al snel dat op onze werkdagen veel viel te winnen qua healthy lifestyle. Met name in actief werken.

Uren en uren zittend achter een laptop of computer draagt niet bepaald bij aan een healthy lifestyle. Toch hebben we die productiviteit achter de laptop nodig om onze ondernemingen draaiende te houden.

De vraag die wij onszelf stelde was: Hoe kunnen we laptoplifestyle combineren met healthy lifestyle en tegelijkertijd onze productiviteit verhogen?

Het antwoord is door dagelijks met producten te werken die actiever werken stimuleren en ondersteunen. Zodat het als vanzelf een dagelijkse gewoonte wordt.

Vanuit deze gedachte is Active2Work geboren. Al onze producten zijn gericht op het moderne ondernemen dat actief werken stimuleert. Zit Sta bureaus, sta-krukken, sta-matten, bureaustoelen, akoestische oplossingen en meer.

Het oog wil ook wat daarom kiezen wij graag voor Scandinavisch design. Schoonheid dat in de eenvoud van het design zit. Scandinavië loopt voorop in actief werken. Daar zijn 95% van de werkplekken elektrisch in hoogte verstelbaar. Deze landen prijken steevast ook bovenaan in het wereldgelukonderzoek van de Verenigde Naties.

Wij leveren onze producten op locatie met een vakkundig team door heel Nederland.

Bekijk hoe jij actief werken kunt stimuleren: Ons assortiment

Onze showroom vind je in Purmerend op de Voltastraat 8 ( De Projectinrichter) 

Waarom kiezen voor ons

Toegevoegd aan je favorieten:
Mijn Favorieten
Toegevoegd aan je favorieten: